JA, jag samtycker till att cookies används och att personuppgifter lagras i enlighet med Grön Skönhets integritetspolicy.
Jag samtycker
Fri frakt Flera betalsätt Lic. hudterapeuter

Våra köpvillkor

När ni lagt er beställning hos oss här på Grön skönhet så har ni godkänt och accepterat våra köpvillkor.  Vi skickar en bekräftelse till angiven e-post, spara ert mail tills er leverans kommit om nåt skulle uppstå på vägen.

  • För att få handla på Grön skönhet ska du ha fyllt 18 år.
  • Priserna i butiken är alltid inklusive moms.
  • Finns även prover att beställa till en billig peng, om man önskar.
  • Om ni skulle få en allergisk reaktion på nån produkt så kontakta oss så vi kan hjälpa er.
  • Vid eventuella skrivfel, prisförändringar eller slutförsäljning i butik/leverantör så kontaktar vi er.
  • Vid kampanj/erbjudande så gäller det så långt lagret räcker.
  • Grön Skönhet Förbehåller sig rätten att neka en order.
  • Polisanmäler alla upptäckter av bedrägeriförsök och falska beställningar

Om ni inte tidigare använt produkten så rekommenderar vi er att kontakta våra hudteraputer innan köp för rådgivning, vi finns här för er.

PERSONUPPGIFTER

Vid en beställning hos oss så lämnar ni era personuppgifter som vi hanterar med största varsamhet och enligt personuppgiftslagen (Se våran Integretetspolicy). Dessa uppgifter krävs för att vi ska kunna fullfölja beställningen.

BETALSÄTT

  • Vi samarbetar med Dibs payment service.

Kortbetalning

  • Vi accepeterar VISA och MASTERCARD.

Fakturabetalning

  • Vi erbjuder betalning med faktura i samarbete med AfterPay. Betalningsvillkor är 14 dagar och en fakturaavgift om 0 kr tillkommer. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan skickas separat.
  • Vid försenad betalning skickar AfterPay en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Ni debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.
  • AfterPay kommer att behandla beställarens personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer att insamlas och behandlas i syfte att slutföra den aktuella beställningen, identifiera beställaren, genomföra kreditkontroll samt för statistiska syften. Genom att välja betalning genom AfterPay ger beställaren AfterPay rätt att via externa och interna databaser genomföra identifikations- och kreditkontroll.
  • Grön Skönhet Varberg AB reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet. 

Direktbetalning

Väljer du det här betalsättet skickas du vidare till din internetbank där du loggar in som vanligt med din säkerhetsdosa, Där följer du bankens instruktioner, I samma stund som du godkänner betalningen dras summan av från ditt konto. När betalningen är genomförd skickas du tillbaka till gronskonhet.se som bekräftar ditt köp.

  • Vi har samarbete med SEB. HANDELSBANKEN, och SWEDBANK.

FRAKT/LEVERANS

 

Vi skickar endast inom Sverige för tillfället, men jobbar på att skicka inom norden inom en snar framtid.

LEVERANS

När anländer mina produkter?

  • Vi packar normalt varorna inom 24 timmar.
  • Normal leverans är 2-4 vardagar/ oftast snabbare, beroende på var du bor.
  • Våra produkter levereras av DHL och vid mindre paket så skickar vi ibland med posten.

Vi skickar era varor till ert närmsta utlämningställe, önskar ni att få avisering via sms så angiv ditt mobilnummer vid beställning, då ni kommer att få ett sms när er vara kommit. Om ni ej har ett mobilnummer så kan ni istället skriva att ni vill ha leveransavisering via E-Post, Skriv då detta i meddelandefältet.

Frakt

  • Fri Frakt

BYTEN /RETURER

 

Öppet Köp

Öppet köp gäller från den dagen ni mottagit paketet och sedan 14 dagar framåt. Du kan under dessa dagar skicka tillbaka dina beställda produkter för att byta mot en annan vara eller få dina pengar tillbaka. Detta sker såklart kostnadsfritt.

  • Du kan returnera dina produkter inom 14 dagar från att du mottagit paketet.
  • Produkterna ska ligga i obruten originalförpackning när de skickas tillbaka. Skulle de vara förstörda eller använda får du inte dina pengar tillbaka.

Returer

  • När du returnerar en vara sker återbetalning inom ett par dagar. För att din retur ska bli godkänd krävs det att varan ligger i obruten originalförpackning. Du får ej ha använt, förstört eller skadat produkten. 
  • Du kommer att debiteras för de eventuella extra kostnader som uppkommer vid ej godkända returer.
  • Spara alltid din följesedel tills returen är avklarad.

ÅNGERRÄTT

  • Enligt lag så har man rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar.
  • Om ni ångrar ert  köp så kontaktar ni vår kundservice, ångerrätten startar den dag ni får er vara. En förutsättning för att kunna skicka tillbaks varan är att förpackningen är obruten och i samma skick som när ni fick den.
  • Om varan ska sändas tillbaka till oss så ska den packas väl.

Ej uthämtade paket

För varor som ej blir uthämtade förbehåller vi oss rätten att debitera dig för kostnader för returfrakt, hanteringsavgift & expeditionsavgift på 200kr, Detta är en kostnad DHL fakturerar oss.

  • Fakturaköp: Då skickas en faktura ut till dig från Arvato Finans på 200kr.
  • Direktbetalning: Då förbehåller vi oss rätten att Behålla 200kr av ditt köp och så betalar vi tillbaka resterande belopp.
  • Kortbetalning: Då förbehåller vi oss rätten att behålla 200kr av ditt köp och så betalar vi tillbaka resterande belopp. 

Garanti

  • Garantier på varorna lämnas av respektive tillverkare.
  • Alla produkter har en innehållsförteckning, känner du dig osäker på innehållet så kontakta alltid oss innan köp/användning av produkt så hjälper vi dig.
  • Grön skönhet lämnar inga yttliggare garantier på produkterna.

REKLAMATIONER/TVISTER

Vid eventuell tvist eller reklamation följer vi här på Grön skönhet allmänna reklamationsnämnden rekommendationer. Kontakta oss om varan är felexpedierad, felaktig eller om ni upplever ett annat fel så snabbt som möjligt.

Skulle varan/produkten vara defekt eller sönder när ni hämtar ut den hos utlämningställe så ta några kort direkt på plats och ha en dialog med expiditen, Sen kontaktar ni oss så fort som möjligt med information & bilder.

Grön Skönhet Varberg AB
Kyrkogatan 21C
432 41 Varberg
Orgnr: 556853-0124

Grön Skönhet online AB
Härdgatan 23
432 32 Varberg
Orgnr: 559087-7535